Olli Tolan farssi Vuokravaimo palaa Kuusankosken teatterin ohjelmistoon 18.1.2024

2.1.2024

Hyviä uutisia! Kesällä 2023 suuren suosion saanut Vuokravaimo palaa tammikuussa 2024 Kuusankosken Teatterin Luolanäyttämölle!

Uusintaensi-ilta torstaina 18.1. klo 19!

Muut esitykset:
la 20.1. klo 18
su 21.1. klo 18
to 25.1. klo 19
pe 26.1. klo 19
la 27.1. klo 15

*****

"Mahtavaa näyttelijäntyötä kaikilta tasapuolisesti ja sai nauraa maha kippurassa! Tulen katsomaan uudestaan!" - Katsojapalaute

"Ajoitus toimii erinomaisesti. Esitys etenee turhia kiirehtimättä, mutta rivakasti. Replikoinnin luontevuus ja selkeys, kaikkinainen varmuus sekä ilmaisussa että siinä, miten ryhmän yhteispeli toimii, tekee vaikutuksen. Vaikka Tola hyödyntää käsikirjoituksessa genren perinteisiä tyyppejä, kuusankoskelaiset onnistuvat tekemään ne tuoreesti. Viihdyttävä, kunnianhimoisesti toteutettu kokonaisuus!" - Anna-Maija Järvi-Herlevi, Kouvolan Sanomat

Pienen suomalaisen pelifirman konkurssiuhka vaihtuu voittajan visioihin, kun firmalle löytyy yllättäen amerikkalainen rahoittaja. Pelastavan rahoituksen ehtona kuitenkin on, että pelifirman omistajalla on oltava vanhanaikaiset perhearvot. Eronneelle hulivilipoikamiehelle on löydettävä uskottava vaimo, ja se vaimo tarvitaan nyt eikä heti! Löytyykö vuokravaimo netistä vai täytyykö turvautua kipakan ex-rouvan apuun?

Olli Tolan farssi pyörittää ajan ilmiöitä ja sukupuolirooleja hauskalla ja yllättävällä tavalla. Mihin kaikkeen täytyykään taipua, kun maine ja mammona häämöttää horisontissa?

Käsikirjoitus: Olli Tola
Ohjaus: Karolina Eklund-Vuorela

Lavalla: Aino Forsström, Heini Nykänder, Simo Nykänder, Matti Olenius, Teemu Virsu

Puvustus: Sirpa Serovuo
Lavastus: Työryhmä
Tekniikka: Jyrki Kleimola
Juliste ja valokuvat: Heidi Koskinen-Järvisalo
Kuiskaaja: Nea Mannila

Liput:
Peruslippu 12 €
Tukilippu 24 €
"Maksa mitä haluat" -lippu, päätät itse lipun hinnan! (Kuitenkin vähintään 12 € eli peruslipun verran.)

Lipunmyyntitiedot löydät täältä.

Esityksen kesto noin 1h 45min sisältäen väliajan.

Esitys on toteutettu Kuusankosken Teatterin ja Mikä?-teatterin yhteistyönä.