Lisää elämää 2006

Näytelmä käsittelee komedian keinoin ihmisten elämänasenteita ja antaa ajattelemisen aihetta omiin juuttuneisiin ajatusmalleihin!

Lisää Elämää! on taivaallinen komedia, jossa kohdataan koko elämän kirjo. Taivaassa asustaa Ukko ja erilaiset sielut käyvät hänen valtakunnassaan lepäilemässä ennen taas takaisin maanpinnalle menoaan. Ukko neuvoo, opastaa ja konsultoi vieraitaan monissa eri asioissa. Ukko ja hänen avustustyöntekijänsä taivaallisessa hätäkeskuksessa antavat neuvoja ja erilaista näkökulmaa maanpäältä heitä lähestyvien ihmisten moniin huoliin. Apua Ukolta haetaan mm. työttömyyteen, lapsettomuuteen, suruun, unettomuuteen, rakkausasioihin ja pelkästään uteliaisuuteenkin. Nähdäänpä paikalla vilahtamassa myös koomapotilaskin eikä tietysti maallista, vai pitäisikö sanoa taivaallista, guruakaan ole näytelmässä unohdettu.

Lisää Elämää! -näytelmä tapahtuu siis taivaassa, tosin myös "satelliittiyhteyden" avulla maassa. Näytelmässä on kaikkiaan 19 roolia, joista 9 on toteutettu videorooleina.

Videoroolien ohjauksesta ja kuvauksista vastaa Heidi Lindström. Videorooleissa esiintyvät Timo lehmusmetsä, Petra lehmusmetsä, Seppo Siren, Matti Järventausta, Jaana Kokkonen, Lassi Hasu, Päivi Teräväinen, Ari Teräväinen, Pyry Leppälä sekä Heidi Linström. Ohjaajana näytelmässä on Eeva Vauhkonen ja näyttämöllä nähdään Eero Hasu, Ritva Muhonen, Jyri Turunen, Johanna Immonen, Jaakko Pasi ja Seppo Pöntinen. Seppo Pöntinen näyttelee neloisroolin.

Näytelmän on kirjoittanut Sofia Wandermaa ja tämä on hänen ensimmäinen näytelmänsä.